Bli medlem

Du är välkommen att bli medlem i Frånö Folkets hus! Vår verksamhet vilar på medlemmarnas engagemang och alla kan bidra med något. Även om du bara vill stötta föreningen ekonomiskt så går det självklart bra att bli medlem. Notera att det finns tre olika medlemskategorier: privatperson, familjemedlemskap samt medlemskap för föreningar.

Swishnumret är 1235251590.

Avgifter
Privatperson: 150 kronor/år – obs! Ny medlemsavgift (200 kronor) från 1/1 2025
Familjemedlemskap: 350 kronor/år
Föreningsmedlemskap 600 kronor/år

I meddelandet skriver du din e-postadress och för&efternamn om det får plats så skicka det till info@frano.se. Läs längre ner om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Föredrar du att betala med banköverföring så ska du betala samma belopp till 419-9287 och uppge namn och epost. Får det inte plats i meddelandefältet så maila till info@frano.se.

Hur vi hanterar dina uppgifter

Vi behöver ditt namn och din e-post för att veta vem du är och hålla kontakten med dig. De enda utskicken du kommer få från Frånö Folkets hus är:
* Kallelse till årsmöten och andra möten för alla medlemmar
* Nyhetsbrevet (vill du inte ha det så meddela det till info@frano.se så tar vi bort de utskicken)
* Information om när det är dags att förnya ditt medlemskap (årsvis).

Du får självklart gå ur föreningen när du vill och i samband med det raderas dina uppgifter hos oss. Vi lagrar din e-post (och telefonnummer om du vill) endast så länge du är medlem i föreningen.